IT Overblik giver stafetten videre

IT Overblik bliver en del af NHL Data

Kære Kunder

IT Overblik går dette efterår nye og spændende tider i møde. Fra 1. oktober 2018 har vi nemlig valgt at blive en del af virksomheden NHL Data; en virksomhed som ligesom IT Overblik leverer professionelle hosting-løsninger, tilbyder personlig teknisk support samt rådgivning inden for IT generelt.

Sammenlægningen vil betyde at NHL Data kommer til at overtage alle kunder og kundeforhold fra IT Overblik, men derudover vil du/I ikke opleve ændringer i forhold til de produkter og priser du/I kender i dag. IT Overblik og NHL Data har på mange måder samme mission i forhold til at drive en professionel it-virksomhed – nemlig som en virksomhed hvor kunderne altid kan regne med stabil og sikker drift, en personlig kontakt og mulighed for kompetent hjælp når der er behov for det.

”NHL Data er den rigtige kandidat til at sikre den fortsatte drift af IT Overbliks kunder. De har indgående kendskab til hosting-markedet, samme produktportefølje og kan sikre faglig teknisk support på et højt plan. Det er med tryghed at jeg kan videregive stafetten til NHL Datas stærke IT-organisation.” udtaler Tim Hallgren, direktør i IT Overblik.


Let overgang til NHL Data

Som kunde hos IT Overblik ændrer overtagelsen ikke ved de produkter eller aftaler der er indgået. IT Overbliks kunder bliver automatisk overført til NHL Datas professionelle hosting-platform. Flytningen vil blive udført med ganske få driftsforstyrrelser.

Peter Lykke, direktør i NHL Data udtaler:

”Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at vores nye kunder føler sig godt modtaget, og de skal derfor ikke selv gøre noget aktivt, det klarer vi. I dagene omkring flytningen fra IT Overblik til NHL Datas systemer, har vi naturligvis sørget for ekstra bemanding i kundeservice til de kunder, der har brug for det.”


Vi håber at I tager godt imod nyheden, og glæder os til at kunne præsentere jer for en mere moderne infrastruktur, nye faciliteter og en endnu stærkere organisation, se mere på www.nhl-data.dk


Har I spørgsmål, er I selvfølgelig velkommen til at kontakte os
Peter Lykke (NHL Data) på ply@nhl-data.dk / 70 28 66 00
Tim Hallgren (IT Overblik) på tim@itoverblik.dk / 70 23 40 00


IT Overblik NHL Data


Friday, September 7, 2018

« Tilbage