Vi tilbyder professionelle IT services

 
 

IT Overblik blev stiftet i oktober måned 1999 som et I/S selskab.
I februar måned 2008 blev selskabet IT Overblik ApS stiftet og overtog derved alle aktiviteter fra IT Overblik I/S.

Virksomheden startede primært for at sælge kvalitets netværksløsninger, give råd og vejledning indenfor disse produkter. Virksomheden voksede dog hurtigt til også at inkludere salg af løsdele og komplette pc-løsninger til private og virksomheder.

I april måned 2001 ændrede firmaet strategi og satsede derefter på hosting løsninger til private og store som små virksomheder.

I dag er IT Overblik et Internet konsulentfirma med speciale i hosting, domæneregistrering og IT konsulent ydelser. Vores kompetence områder er specielle og fleksible løsninger til virksomheder der stiller krav til deres IT løsninger.

Vi har i dag mulighed for at skræddersy netop den IT løsning som passer bedst til jer.

Gratis domænenavn

Vi er en seriøs webhosting virksomhed, hvor vi inkludere et gratis domænenavn* med alle vores webhosting produkter. Domænenavet er dit for evigt - så længe den årlige afgift betales.

* Gælder ikke alle domæne navne og kun ved køb af minimum 12 måneder.

99.7% Oppetids Garanti

Vi tilbyder en 99,7% oppetids garanti på alle vores produkter, som overvåges af pålidelige tredjeparts selskaber. Uanset om det er dag eller nat, kan du være sikker på, at din hjemmeside er sikker i vores professionelle koncept.

Disk plads & Båndbredde

Da vi er en fremtrædende webhosting tjeneste, kan du få den nødvendige lagerplads til dine filer og båndbredden til din hjemmeside.

Support

Vi er til rådighed via de angive support kanaler hvis du har brug for hjælp. Uanset om du har brug for opsætning af din løsning, registrering af domæner, flytning af domæner eller hjemmesider, webhosting problemer og kontrolpanel vejledning. Vi er her for at hjælpe dig!

Flere tjenester til at passe ethvert budget

Vi har den rigtige webhosting pakke til dig, uanset om du er en stor virksomhed eller bare ønsker at sætte din første Wordpress blog op. Vi har den perfekte løsning der passer til dig!

Virtualmin - multi-sproget kontrol panel

Vi tilbyder et multi-sproget brugervenligt kontrolpanel kaldet Virtualmin i alle vores webhosting pakker. Sprog der understøttes : Engelsk, Portugisisk, Fransk, Hollandsk, Norsk, Spansk samt mange flere.

Forudinstallerede scripts

Forudinstallerede scripts inkluderet med vores Webhosting Professionel gør livet lettere at installere populære programmer / software uden nogen webhosting viden, uanset om du ønsker at starte en hjemmeside, blog, forum eller online butik. Vores ét klik "out of the box" installationer indeholder software til netop dit behov. Fra Wordpress til Magento, vi har det hele!


Hvorfor os

Her er de 4 vigtigste grunde til, at du skal skifte til IT Overblik

Quality support
Sublim support
Vi tager support et skridt videre ved at skræddersy vores svar der passer til din viden, forventninger og personlighed.
We're passionate
Vi er passionerede
Hvad der adskiller os fra konkurrenterne er, at vi er passionerede omkring de produkter / ydelser vi leverer og kvaliteten af vores support.
Act on feedback
Reagerer på feedback
Vi er altid på udkig efter nye forbedringer og muligheder for vores virke. Alt fra flere funktioner til bedre vejledninger.
Proven record
Troværdig virksomhed
Vi har et ry som en pålidelig og ærlig virksomhed i de 20 år vi har eksisteret. De fleste af vores kunder kommer fra henvisninger.