Vi tilbyder professionelle IT services

 
 
 

Vi tilbyder professionel kvalitest webhosting.

Vi er en seriøs webhosting virksomhed, hvor vi inkludere et gratis domænenavn* med alle vores webhosting produkter.
Domænenavet er dit for evigt - så længe den årlige afgift betales efter 1 år.

Vi er til rådighed via de angive support kanaler hvis du har brug for hjælp. Uanset om du har brug for opsætning af din løsning, registrering af domæner, flytning af domæner eller hjemmesider, webhosting problemer og kontrolpanel vejledning. Vi er her for at hjælpe dig!

* Gælder ikke alle domæne navne og kun ved køb af minimum 12 måneder.

Vælg din webhosting pakke for at komme i gang!

Simpel Webhosting

server icon

DKK 24,-/måned
DKK 288,-/år

Perfekt pakke for begyndere

 • 1GB Disk Plads
 • 10GB Trafik
 • 5 Sub Domæner
 • Web Control Panel

Mere info Bestil

Professionel Webhosting

server icon

DKK 36,-/måned
DKK 432,-/år

Fuld kontrol over dit website

 • 1GB Disk Plads
 • 10GB Trafik
 • Ét klik installationer
 • Web Control Panel

Mere info Bestil

WordPress Webhosting

server icon

DKK 59,-/måned
DKK 708,-/år

Din egen WordPress blog

 • 2GB Disk Plads
 • 20GB Trafik
 • WordPress klar til brug
 • Web Control Panel

Mere info Bestil

 

Vores hosting funktioner

Virtualmin kontrol panel

Med Virtualmin kan du nemt administrere alle aspekter af din web-hosting-konto. Fra at skabe brugerdefinerede email adresser samt til at redigere din hjemmeside filer.

Virtualmin ét klik installation

Indbygget i Virtualmin er et ét klik installations modul som giver dig mulighed for nemt at installere mere end 110 gratis scripts. Masser af software, herunder WordPress & Magento.

Apache web servere

Alle vores web-hosting pakker kommer med Apache på CentOS. Dette gør at vi får en fleksibel platform med masser af muligheder til vore kunder.

Virtualmin backups

Alle vores web-hosting pakker kommer med automatiseret og helt gratis backup. Backup'en bliver vedligeholdt automatisk af Virtualmin softwaren.

Vores datacenter

Alle vores servere er placeret i et stort kendt datacenter i Glostrup, DK. Vores anlæg er overvåget 24/7 for at sikre alle servere fungere optimalt.

SSL

Vores kundecenter er beskyttet med SSL. Beskyt dine egne hjemmesider med SSL certifikater, bestil direkte i vores kundecenter.

 

Ét klik installation!

Vælg og installer de bedste scripts uden nogen web-hosting viden.

scripts
 

Hvorfor os

Her er de 4 vigtigste grunde til, at du skal skifte til IT Overblik

Quality support
Sublim support
Vi tager support et skridt videre ved at skræddersy vores svar der passer til din viden, forventninger og personlighed.
We're passionate
Vi er passionerede
Hvad der adskiller os fra konkurrenterne er, at vi er passionerede omkring de produkter / ydelser vi leverer og kvaliteten af vores support.
Act on feedback
Reagerer på feedback
Vi er altid på udkig efter nye forbedringer og muligheder for vores virke. Alt fra flere funktioner til bedre vejledninger.
Proven record
Troværdig virksomhed
Vi har et ry som en pålidelig og ærlig virksomhed i de 20 år vi har eksisteret. De fleste af vores kunder kommer fra henvisninger.
 


Ofte stillede spørgsmål

Her er et udvalg af de mest populære spørgsmål.

Hvilke betalingsmetoder tilbyder i?

Vi accepterer betalinger fra PayPal, Kreditkort, Bankoverførelse, EAN og MobilePay.

Hvad er webhosting?

Enhver hjemmeside online kræver webhosting. Hosting i navnet "webhosting" betyder at filerne ligger på en server. For eksempel er filerne til denne hjemmeside lagret på en server. Når du besøger hjemmesiden www.ito-hosting.com så bliver filerne (HTML, billeder, javascript osv) hentet fra serveren til din computer. Din browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari osv) åbner filerne fra serveren så du kan se den besøgte hjemmesiden.

Hvad er den nemmeste måde at lave en hjemmeside på?

Vi anbefaler at bruge WordPress som er en software, der giver dig mulighed for at oprette og administrere din hjemmeside nemt uden nogen kodnings erfaring eller computer ekspertise. WordPress kan installeres ved et klik på musen fra din Virtualmin konto (kræver pro webhosting).

Hvad er Virtualmin?

Med Virtualmin kan du nemt administrere alle aspekter af din webhosting konto. Fra at skabe brugerdefinerede email adresser og til at redigere din hjemmeside filer. Du kan tilgå Virtualmin fra enhver computer med en Internet forbindelse.

Referencer

Se hvad vores kunder fortæller om os.

Igennem alle de mere end 12 år vi har haft samarbejde med IT-overblik har vi kun været tilfreds med den service som er blevet leveret. Altid et svar når man skriver, arbejdet klargjordt til tiden.

 
Dennis Skjoldsøe
Cryptera IT-Manager
www.cryptera.com

Vi har arbejdet tæt sammen med IT Overblik ApS siden 2001 og vi er utroligt glade for samarbejdet.
De kommer altid tilbage med nye initiativer og gode løsninger uanset hvilke udfordringer vi har.

Det har gjort dem til en stor sparrings partner i vores virksomhed og det har hjulpet os til at vokse ved at være pålidelige og til at tilbyde mere konkurrencedygtige produkter til vores kunder.

 
Jonas Nielsen
Creatif Ejer
www.creatif.dk

Jeg har som webmaster, brugt IT-Overblik til at hoste alle de websites, som jeg er webmaster for, og det drejer sig om ca. 10 forskellige websites. Jeg har altid fået en god og hurtig betjening, når der skal ændres og oprettes nye ting, hvad enten jeg bruger ASP sider eller det lægges under Umbraco CMS løsningen. Jeg går aldrig forgæves med et problem.

 
Bent Andersen
Tune
www.tune-if.dk

Vi har brugt IT overblik de sidste 10 år, og har kun rosende ord at sige om dem. Det bedste er den hurtige og kompetente service, der betyder alt inden for it. De hjælper når behovet er der, og de følger opgaven helt til døren.

 
Kent Medom
Webbureauet Far & Søn
www.farogson.dk

Aalborg Bibliotekerne har i mange år brugt IToverblik som vores IT-leverandør, med deres professionelle tilgang og viden, har de altid klaret opgaverne med fuld tilfredsstillelse, de får vores bedste anbefalinger.

 
Nhi A Sy
Aalborg Bibliotekerne
www.aalborgbibliotekerne.dk
 
 
 
your company name partners