Vi tilbyder professionelle IT services

 
 
 

Arbejd effektivt med en komplet og integreret løsning, bygget til at møde din virksomheds behov:

- Produktivitetsværktøjer
- Samarbejdsværktøjer
- Business Intelligence værktøjer
- Adgang fra alle typer enheder
- Adgang fra alle typer enheder
- Sikkerhed og kontrol

Office 365 er en samlet betegnelse for Microsofts abonnementsplaner, der omfatter adgang til online-versioner til de kendte Office-programmer plus andre produktivitetstjenester, som aktiveres via internettet (Cloud-tjenester), såsom Skype for Business og Exchange Online hostet e-mail og yderligere onlinelager med OneDrive for Business og SharePoint.

Alle Office 365 virksomhedsplaner, udover Essentials og E1 indeholder også desktop-versioner af Office-programmerne, som brugerne kan installere på flere computere og enheder. De fuldt installerede programmer omfatter: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access, som kan installeres på pc’er, Mac, Android tabletter, Android-telefoner, iPad og iPhone. Med et Office 365-abonnement, har du altid den nyeste version af programmerne og skal ikke tænke på at købe opgraderinger.

Alle Office 365-planer købes på abonnementsbasis, månedligt eller årligt.

  • Arbejd hvor som helst, når som helst, på enhver enhed. Office 365 er klar, når du er.
  • Office 365 tilbyder dig fleksible og velkendte samarbejdsværktøjer til alle teams, enheder og platforme.
  • Hvad enten du arbejder online eller offline, fra din computer, tablet eller via telefonen, så er du dækket ind med Office 365.
  • Med indbygget overholdelse af regler og standarder, beskyttelse af private oplysninger, gennemsigtighed og finindstillede brugerkontrolelementer har du har fuld kontrol over din datasikkerhed.

Kontakt os allerede i dag
Ring på tlf. : 70 23 40 00

Udfyld vores kontakt formular