Vi tilbyder professionel IT services

 

Office 365

Forsiden > Office 365
 
 
 

Arbejd effektivt med en komplet og integreret løsning, bygget til at møde din virksomheds behov:

- Produktivitetsværktøjer
- Samarbejdsværktøjer
- Business Intelligence værktøjer
- Adgang fra alle typer enheder
- Adgang fra alle typer enheder
- Sikkerhed og kontrol

Office 365 er en samlet betegnelse for Microsofts abonnementsplaner, der omfatter adgang til online-versioner til de kendte Office-programmer plus andre produktivitetstjenester, som aktiveres via internettet (Cloud-tjenester), såsom Skype for Business og Exchange Online hostet e-mail og yderligere onlinelager med OneDrive for Business og SharePoint.

Alle Office 365 virksomhedsplaner, udover Essentials og E1 indeholder også desktop-versioner af Office-programmerne, som brugerne kan installere på flere computere og enheder. De fuldt installerede programmer omfatter: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access, som kan installeres på pc’er, Mac, Android tabletter, Android-telefoner, iPad og iPhone. Med et Office 365-abonnement, har du altid den nyeste version af programmerne og skal ikke tænke på at købe opgraderinger.

Alle Office 365-planer købes på abonnementsbasis, månedligt eller årligt.

  • Arbejd hvor som helst, når som helst, på enhver enhed. Office 365 er klar, når du er.
  • Office 365 tilbyder dig fleksible og velkendte samarbejdsværktøjer til alle teams, enheder og platforme.
  • Hvad enten du arbejder online eller offline, fra din computer, tablet eller via telefonen, så er du dækket ind med Office 365.
  • Med indbygget overholdelse af regler og standarder, beskyttelse af private oplysninger, gennemsigtighed og finindstillede brugerkontrolelementer har du har fuld kontrol over din datasikkerhed.
Kontakt os for at høre mere om Office 365