Vi tilbyder professionelle IT services

 

Privatlivspolitik

Forsiden > Privatlivspolitik
 
 

Følgende beskriver samtlige punkter i vores privatlivspolitik, når du bruger itoverblik.dk. Politikken er i overensstemmelse med EU's lovgivning omkring persondatabeskyttelse (GDPR) og har til formål præcist at beskrive, hvilken type data vi gemmer om dig og om dine rettigheder.

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan IT Overblik ApS (”vi” eller ”os”) behandler og sikrer dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
IT Overblik ApS
Østervænget 39
4000 Roskilde
CVR-nr. 31 27 50 91



Ønsker du at afmelde direkte markedsføring – kan du gøre det her

2. Beskrivelse af behandlingen

Formål - Levering af ydelser
Levering af vores vore produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.

Kategorier af personoplysninger - Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger
Almindelige personoplysninger: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, mobilnummer, ip-adresse, betalingsoplysninger, købs- og betalingshistorik, brug af digitale ydelser og login-oplysninger i forbindelse med kundeområdet.

Kilder - Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder
Direkte fra dig

Behandlingsgrundlag - Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag
Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i.
Hvis det er nødvendigt for at vi kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.
Nødvendig for forfølgelsen af IT Overblik ApS’ legitime interesse i at sende dig nyhedsbreve og i øvrigt kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice.
Udtrykkeligt samtykke.

Modtagere - Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder
Til leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed f.eks.:
- Leverandører af tjenester, teknisk support og kundeservice.
- Leverancetjenester.
- Finansielle institutioner og udbydere af betalingstjenester.
Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.
Hvis du kommer i evt. restance vil dine oplysninger blive sendt til vores inkasso bureau - Intrum

Opbevaring - Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt
I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.
Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.


Formål - Markedsføring
Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig på baggrund af dine interesseområder samt din adfærd (digital adfærd på vores hjemmesider og nyhedsbreve samt købshistorik) for at sende dig relevant markedsføring.

Kategorier af personoplysninger - Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger
Almindelige personoplysninger: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, mobilnummer, ip-adresse, købs- og betalingshistorik, brug af digitale ydelser og login-oplysninger i forbindelse med kundeområdet.

Kilder - Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder
Direkte fra dig

Behandlingsgrundlag - Vi behandler dine personoplysninger baseret på følgende behandlingsgrundlag
Nødvendig for forfølgelsen af IT Overblik ApS’ legitime interesse i at sende dig nyhedsbreve og i øvrigt kunne tilbyde dig en effektiv kundeservice.

Modtagere - Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder
Hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Opbevaring - Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt
Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f.eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.

3. Konsekvenser ved behandlingen

Når vi behandler personoplysninger om dig til brug for markedsføring vil vi analysere og profilere dig på baggrund af dine produkter og services, for at gøre vores markedsføring og øvrig kommunikationen så relevant som muligt for dig.

4. Overførsler til lande udenfor EU/EØS

Vi kan overføre dine personoplysninger til lande udenfor EU/EØS herunder USA.
Overførsler til tredjelande vil kun ske til specifikke formål, som nævnt under afsnit 2, og vi vil altid sikre, at der er fornødne garantier på plads der sker en overførsel til et land uden for EU/EØS, som følger af nedennævnte:

Landet/landene eller virksomheden/virksomhederne er af Kommissionen vurderet, som lande, der generelt enten via lovgivning eller via andre foranstaltninger sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau af personoplysninger, f. eks. til amerikanske virksomheder vi samarbejder med, som er certificerede under EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/list).

5. Pligtmæssig information

Følgende oplysninger er obligatoriske:

Navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, mobilnummer og evt. betalingsinformation

6. Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
Du har en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring.
Det kan du gøre ved at afmelde dig her.

Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen.
Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til:

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

7. Dine oplysninger

Når du tilmelder dig en af vores tjenester, beder vi dig om at give kontaktoplysninger for nemheds skyld såvel som juridiske grunde. Dette vil indeholde navn, adresse, tlf. nr. og e-mail-adresse. Hvis du har brug for support, skal vores medarbejdere muligvis have flere oplysninger for at løse problemet, såsom operativsystem, browser software og redigeringssoftware. Når du besøger vores hjemmeside registrerer vi visse oplysninger ved hjælp af Google Analytics, f.eks. din placering, browserversion, ip-adresse, skærmopløsning, operativsystem og flash-support. Disse oplysninger bruges til at levere den mest brugbare hjemmeside til alle vores besøgende. Vores hjemmeside er beskyttet af et Secure Sockets Layer (SSL) og verificeret af RapidSSL. Dette hjælper med at forhindre aflytning på vores hjemmeside, kig efter hængelåsen i browser adresse feltet.

8. Hvordan dine informationer bruges

Vi bruger dine personlige identificerbare oplysninger på følgende måder.

- Til betaling og for at give praktisk og målrettet support.
- At kontakte dig, annoncere tilbud, generelle meddelelser og nyheder. Bemærk venligst, at du kan fravælge modtagelsen af disse e-mails når som helst ved at følge instruktionerne nederst på e-mailen.
- At forbedre vores service og markedsføring af vores service. Dette kan omfatte brugen af din demografiske placering for at forbedre målretningen for vores hjemmeside og tilpasse dit besøg.

Vi vil ALDRIG give dine personligt identificerbare oplysninger til andre personer end en retshåndhævende myndighed eller et regulerende agentur på deres anmodning, tredjeparter, der yder tjenester på vores vegne som betalingsbehandling, kun hvis de er enige om ikke at gå misbruge disse oplysninger.

Vi vil på ingen omstændigheder bortset fra ovenstående bortgive eller sælger dine oplysninger til tredjeparter.

Dine personlige oplysninger er sikre med os. Dine oplysninger er sikkert krypteret ved hjælp af SSL. Vores service er ikke tilgængelig for personer under 13 år. Vi vil aldrig bevidst opretholde oplysninger om nogen under 13 år.

9. Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der er lagret på en brugers computer til optagelsesformål. Vi bruger cookies på denne side. Vi forbinder ikke de oplysninger, vi lagrer i cookies, til nogen personligt identificerbare oplysninger, du sender, mens du er på vores hjemmeside. Vi bruger både session ID cookies og vedholdende cookies. Vi bruger session cookies til at gøre det lettere for dig at navigere på vores hjemmeside. En session-id-cookie udløber, når du lukker din browser. En vedvarende cookie forbliver på din harddisk i længere tid ligesom den cookie, der bruges til vores affilierede program. Du kan fjerne vedholdende cookies ved at følge anvisningerne i din internetbrowseres hjælpefil. Vi sætter en vedvarende cookie til at gemme dine adgangskoder, så du behøver ikke indtaste det mere end én gang. Vedvarende cookies giver os også mulighed for at spore og målrette brugernes interesser for at forbedre oplevelsen på vores websted. Hvis du afviser cookies, kan du stadig bruge vores hjemmeside, men du bliver bedt om at indtaste dit brugernavn og adgangskode igen hver gang du lukkede din browser eller din session er udløbet.

10. Log Filer

Som det er tilfældet for de fleste websteder, samler vi automatisk visse oplysninger og gemmer dem i logfiler. Disse oplysninger omfatter internetprotokol (IP) adresser, browser type, internetudbyder (ISP), henvisning / udgangssider, operativsystem, dato / klokkeslæt og klikstrømsdata. Vi bruger disse oplysninger, som ikke identificerer individuelle brugere, til at analysere trends, administrere webstedet, spore brugerbevægelser rundt på webstedet og indsamle demografiske oplysninger om vores brugerbase som helhed. Vi forbinder ikke denne automatisk indsamlede data til personligt identificerbare oplysninger. IP-adresser er bundet til personligt identificerbare oplysninger for at forhindre og blokere misbrugere for fortsat at bruge vores tjenester som medlemmer, der overtræder vores servicevilkår. Vi bruger en tredjeparts tracking-tjeneste, der bruger cookies og logfiler til at spore ikke-personligt identificerbare oplysninger om besøgende på vores websted i sammenhæng med brugs- og volumenstatistikker for at bestemme, hvordan vores brugere navigerer gennem vores hjemmeside og vide, hvor mange brugere der gør brug af vores tjenester demografisk. Vi bruger de oplysninger, du giver om dig selv eller andre, for at fuldføre transaktionen, som den er beregnet til. Dette kan omfatte administration af en tjeneste som registrering, e-mail, forum mv. eller til at kontakte dig, hvis du har angivet din tilladelse til at gøre det ved at acceptere yderligere underretninger og servicemeddelelser fra os på dit kundeområde. Du kan vælge at fravælge modtagelse af yderligere beskeder fra dit kundeområde. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter.

11. Undersøgelser

Ved brug af vores gratis tjenester kan du blive bedt om at deltage i vores periodiske interne undersøgelser, der udføres af IT Overblik ApS for at bestemme dine personlige interesser. Disse undersøgelser er strengt frivillige. Dataene indsamlet gennem disse undersøgelser vil kun blive brugt til at forbedre vores produkter og tjenester og vil aldrig blive solgt til nogen tredjepart.

12. Kommunikation fra webstedet

Når vi modtager en e-mail, bruger vi retur-e-mailadresser til at svare med de ønskede oplysninger. Sådanne adresser anvendes ikke til andre formål og deles ikke med eksterne parter. Når du leverer kontaktoplysninger til IT Overblik ApS, kan du angive dine præferencer, hvis du ønsker at blive kontaktet om oplysninger og opdateringer om vores tjenester. Ved at logge ind på din IT Overblik ApS konto, hernæst din medlems profil side, kan du vælge ikke at modtage yderligere markedsføring eller andre oplysninger vedrørende IT Overblik ApS. Oplysninger, du sender til os, vil ikke blive brugt til dette formål, medmindre du angiver dette som din præference. Når du leverer kontaktoplysninger til IT Overblik ApS, kan du angive din præference på din medlems profilside for at tilmelde dig IT Overblik ApS nyhedsbrev. Du modtager en bekræftelsesemail fra os, når du bestiller på vores hjemmeside. Du vil ligeledes modtage emails som omhandler dine betalinger.

13. Nyhedsbrev

Vi giver dig mulighed for at 'opt-in' og 'opt-out' af vores nyhedsbrev til enhver tid. Vores nyhedsbrev sendes et par gange om året, så det vil helt sikkert indeholde mange nyttige oplysninger og eventuelle tilbud, vi måtte have. Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev og reklamekommunikation, kan du til enhver tid fravælge at modtage dem.

14. Informationsdeling og offentliggørelse

Vi indsamler oplysninger fra vores besøgende på webstedet ved hjælp af Google Analytics. Vi bruger disse oplysninger til bedre at designe vores hjemmeside og tjenester. Disse oplysninger deles aldrig med nogen tredjepart. Vi forbinder ikke aggregerede brugerdata med personligt identificerbare oplysninger.

15. Personligt identificerbare oplysninger

IT Overblik ApS deler ikke, sælger, udlejer eller handler personligt identificerbare oplysninger med tredjepart. Vi bruger aldrig eller deler de personligt identificerbare oplysninger, der leveres til os online på måder, der ikke er relateret til dem, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, uden også at give dig mulighed for at fravælge eller på anden måde forbyde sådanne uafhængige anvendelser.

16. Hvordan du kan få adgang til / rette dine oplysninger

Du kan få adgang til alle dine personlige identificerbare oplysninger, som vi indsamler ved at logge ind på din adgangskodebeskyttede IT Overblik ApS-konto og vælge at opdatere dine 'informationer'. Vi bruger denne procedure til bedre at beskytte dine oplysninger. Du kan også rette fejl i dine personligt identificerbare oplysninger ved at sende os en anmodning, der viser troværdigt fejl. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, før vi giver adgang eller rettelser.

17. Specifikke vilkår og betingelser

IT Overblik ApS betragter e-mail, der sendes via vores tjeneste, som den private korrespondance mellem afsender og modtager. Vi vil ikke overvåge, redigere eller oplyse indholdet af en brugers private kommunikation, medmindre det kræves i loven, at overholde den juridiske proces, om nødvendigt for at håndhæve serviceaftalen, for at svare på krav om, at et sådant indhold overtræder tredjelandets rettigheder -partier, eller for at beskytte rettigheder eller ejendom i IT Overblik ApS. Ved at bruge tjenesten accepterer du, at teknisk behandling af e-mail-kommunikation er og kan være nødvendig for at sende og modtage meddelelser, for at opfylde de tekniske krav til tilslutning af netværk, for at overholde begrænsningerne i Tjenesten eller at overholde andre lignende tekniske krav. Ved at bruge tjenesten anerkender og accepterer du, at IT Overblik ApS ikke støtter indholdet af nogen brugerkommunikation og ikke er ansvarlig eller ansvarlig for ulovlig, chikanerende, injurierende, privatlivets invaderende, misbrugende, truende, skadelige, vulgære, uanstændige, ulykkelige, eller på anden måde upassende indhold eller indhold, der krænker eller kan krænke en anden persons immaterielle rettigheder eller andre rettigheder.

18. Juridisk ansvarsfraskrivelse

Vi forbeholder os ret til at videregive dine personligt identificerbare oplysninger som krævet i loven, og når vi mener, at offentliggørelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder og / eller at overholde en retssag, retsorden eller juridisk proces, der håndteres på vores hjemmeside.

19. Sikkerhed

Sikkerheden af dine personlige oplysninger er vigtig for os. Vi følger generelt accepterede industristandarder for at beskytte de personlige oplysninger, der er indsendt til os, både under transmission og når vi modtager den. Ingen overførselsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker, men vi har taget alle skridt til at gøre dine oplysninger sikre. Denne hjemmeside er beskyttet af Secure Sockets Layer (SSL) for at beskytte dine oplysninger. Derfor, mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerhed.

20. Links til andre websteder

Dette websted indeholder links til andre websteder, der ikke ejes eller kontrolleres af IT Overblik ApS. Vær opmærksom på, at vi, IT Overblik ApS ikke er ansvarlige for privatlivets praksis på sådanne andre websteder. Vi opfordrer dig til at være opmærksom på, hvornår du forlader vores websted og læser fortrolighedserklæringerne for hvert enkelt websted, der samler personligt identificerbare oplysninger. Denne fortrolighedserklæring gælder kun for oplysninger indsamlet af denne hjemmeside.

21. Ændringer i denne privatlivspolitik

Hvis vi beslutter at ændre vores privatlivspolitik, vil vi offentliggøre ændringerne på denne side, hjemmesiden og andre steder, som vi finder passende. Så du er opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger det og under hvilke omstændigheder. Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik til enhver tid, så vær venlig at gennemlæse den ofte. Hvis vi gør væsentlige ændringer i denne politik, giver vi dig besked her, via e-mail eller ved en meddelelse på vores hjemmeside. For mere information, tøv ikke med at sende dine spørgsmål via vores kontakt formular.

Sidst opdateret: [23.05.2018]