Vi tilbyder professionelle IT services

 
 
 

Project Management

Project management & Process optimization LEAN Six Sigma (I-Six Sigma)
Er der styr på IT projekterne?
Følger I en metodologi - Få nu kvaliteten på plads!

IT Overblik kan hjælpe
Vi har ressourcerne og viden til at gennemføre IT projekter, fra opstart, implementering, og fører disse til vejs ende med tilfredsstillende resultat for alle parter. Intet føles bedre end en tilfreds kunde efter et godt forløb.

IT infrastructure Architect’s
Vi har Arkitekter, Process og Projekt managers af bedste kaliber. Alle er trænet i Prince2, samt LEAN Six SigmaIT Overblik anvender metodologien fra Six Sigma DMAIC (Define, Measure, Analyze, Improve, Control).

Projekt styring & Process optimering
Ved at tage processtyringsstyrken af projektstyring og kombinere den med fejlfindingsstyrken i Six Sigma, kan en organisation oprette et konsekvent, kontrolleret og forudsigeligt procesfejlfindingssystem.

Integrationen kan begynde med udviklingen af en projektets livscyklus. Implementering af Six Sigma-metoden til at definere problemet tilføjer statistisk viden om problemet, hvilket reducerer chancen for en fejlagtig vurdering af problemet som defineret af kundens og anvendelsesdokumenterne. Brug af Six Sigma værktøjer reducerer den bias, der påvirker opfattelsen om et bestemt problem.

Kontakt os allerede i dag
Ring på tlf. : 70 23 40 00

Udfyld vores kontakt formular