Vi tilbyder professionelle IT services

 

Referencer

Forsiden > Referencer
 
 

Igennem alle de mere end 12 år vi har haft samarbejde med IT-overblik har vi kun været tilfreds med den service som er blevet leveret. Altid et svar når man skriver, arbejdet klargjordt til tiden.

Dennis Skjoldsøe
Cryptera IT-Manager
www.cryptera.com


Vi har arbejdet tæt sammen med IT Overblik ApS siden 2001 og vi er utroligt glade for samarbejdet.
De kommer altid tilbage med nye initiativer og gode løsninger uanset hvilke udfordringer vi har.

Det har gjort dem til en stor sparrings partner i vores virksomhed og det har hjulpet os til at vokse ved at være pålidelige og til at tilbyde mere konkurrencedygtige produkter til vores kunder.

Jonas Nielsen
Creatif Ejer
www.creatif.dk


Jeg har som webmaster, brugt IT-Overblik til at hoste alle de websites, som jeg er webmaster for, og det drejer sig om ca. 10 forskellige websites. Jeg har altid fået en god og hurtig betjening, når der skal ændres og oprettes nye ting, hvad enten jeg bruger ASP sider eller det lægges under Umbraco CMS løsningen. Jeg går aldrig forgæves med et problem.

Bent Andersen
Tune IF
www.tune-if.dk


Vi har brugt IT overblik de sidste 10 år, og har kun rosende ord at sige om dem. Det bedste er den hurtige og kompetente service, der betyder alt inden for it. De hjælper når behovet er der, og de følger opgaven helt til døren.

Kent Medom
Webbureauet Far & Søn
www.farogson.dk


Aalborg Bibliotekerne har i mange år brugt IToverblik som vores IT-leverandør, med deres professionelle tilgang og viden, har de altid klaret opgaverne med fuld tilfredsstillelse, de får vores bedste anbefalinger.

Nhi A Sy
Aalborg Bibliotekerne
www.aalborgbibliotekerne.dk


 
 
 
your company name partners